Patronul unui local din Cluj-Napoca a fost sechestrat și torturat de către mai mulți indivizi, care l-ar fi constrâns să consume alcool, Vezi mai multe detalii pe descoperatera.ro
18 ianuarie 2024

Patronul unui local din Cluj-Napoca a fost sechestrat și torturat de către mai mulți indivizi, care l-ar fi constrâns să consume alcool, apoi l-ar fi stropit cu benzină și i-ar fi tăiat un deget. Ciprian Călin Pop susține că agresorii au vrut să obțină de la el un cod secret necesar accesului la niște criptomonede, conform informațiilor furnizate de Ziar de Cluj. Unul dintre agresori a fost deja arestat și prezentat instanței.

Un om de afaceri din Cluj a fost torturat de trei agresori. I-au taiat un deget de la mana si l-au stropit cu benzina

Inițial, bărbatul nu a depus nicio plângere. Evenimentul a ieșit la iveală abia atunci când omul de afaceri, aflându-se în trafic, ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi oprit într-un gard metalic, conform ProTV.

 

Când polițiștii au ajuns la mașina oprită pe marginea drumului, au descoperit șoferul rănit, cu un deget secționat și acoperit de sânge. Bărbatul a fost testat, rezultând o alcoolemie de 0,76 miligrame per litru, alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au întrebat ce s-a întâmplat și l-au transportat la spital. Pop le-a povestit că ar fi fost torturat de trei indivizi mascați într-o hală de la marginea orașului.

Reprezentanții Poliției Cluj au transmis: „La data de 16 ianuarie, în jurul orei 05:45, în municipiul Cluj-Napoca a fost înregistrat un eveniment rutier în care a fost implicat un bărbat, de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu ocazia cercetărilor evenimentului rutier, persoana în cauză a relatat o agresiune la care a fost supusă în noaptea de 15/16 ianuarie, într-o hală aflată în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, faptă pe care nu a sesizat-o printr-un apel de urgență.”