O tragedie a avut loc în comuna Cislău, unde incompetența și neglijența au avut consecințe devastatoare.
30 noiembrie 2023

O tragedie a avut loc în comuna Cislău, unde incompetența și neglijența au avut consecințe devastatoare. Un localnic, beneficiar de ajutor social, și-a pierdut viața într-un mod tragic în timpul unei operațiuni de colectare a gunoaielor desfășurate de primăria locală.

Incompetența din primărie face victime

Victima, Francu Nicolae în vârstă de 47 de ani
 

Bărbatul a căzut mortal din remorca tractorului care ridica gunoaiele în sat. Conform informațiilor, mașina implicată în această tragedie aparține primăriei și nu are ITP și toate actele în regulă, adăugând la lista de deficiențe care au contribuit la un dezastru. Un oblon de pe remorcă s-ar fi desprins, moment în care bărbatul a căzut și a fost strivit de roțile remorcii.

                                          Victima, Francu Nicolae în vârstă de 47 de ani

 

În plus, se dezvăluie că asistatul social nu avea un contract de muncă în momentul incidentului, aruncând întrebări privind legalitatea și siguranța operațiunii desfășurate de autorități. Operațiunea a fost coordonată de viceprimarul Ioan Marin, care, în prezent, execută funcția de primar după ce fostul primar a fost condamnat cu suspendare pentru infracțiuni de corupție.

Această tragedie scoate la iveală întrebări semnificative cu privire la responsabilitatea autorităților locale în Cislău. Cine va răspunde pentru lipsa de pregătire, neglijența și nerespectarea procedurilor de siguranță care au dus la pierderea unei vieți nevinovate? Comunitatea așteaptă răspunsuri clare și măsuri imediate pentru evitarea unor astfel de tragedii în viitor.
 

Alte articole care te-ar putea interesa:
1. Cine sunt şoferii care ar putea plăti poliţe RCA usturătoare. În ultimul an, asigurările aproape s-au dublat

2. Incompetența din primărie face victime
3. 7 lucruri importante – Bine de știut pentru orice băutor de cafea
4. Cătălin Cherecheș va fi mutat la închisoarea din Munchen, spune Procuratura Generală din Bavaria