Apropiații lui Cristian, polițistul care și-a pus capăt zilelor pe mormântul fetiței sale, au transmis mesaje de condoleanțe pentru familia lui.
01 decembrie 2023

Apropiații lui Cristian, polițistul care și-a pus capăt zilelor pe mormântul fetiței sale, au transmis mesaje de condoleanțe pentru familia lui. Prietenii și familia bărbatului în vârstă de 47 de ani sunt devastați de durere în aceste momente. 

Mesaje de condoleanțe pentru familia lui Cristian, polițistul care și-a pus capăt zilelor pe mormântul fetiței sale: „Suspinele tale nu au fost auzite”

Mesaje de condoleanțe pentru familia lui Cristian
 

Apropiații lui Cristian au transmis mesaje de condoleanțe pentru familia lui, după ce polițistul în vârstă de 47 de ani a fost găsit mort pe mormântul fiicei sale, Andreea, din cimitirul Vlăsinești, județul Botoșani.

Familia și prietenii bărbatului sunt devastați de durere și triști pentru faptul că nu au acționat pentru a nu se ajunge la o asemenea tragedie.

Mesaje de condoleanțe pentru familia lui Cristian

„Din păcate, Cristian, suspinele tale nu au fost auzite. Regret că nu te-am ascultat, că n-am fost mai aproape cât să îți ascult durerea. Ascultați-vă prietenii, familia, aproapele, ascultați și inima omului, nu doar cuvintele. Am spus-o și o repet, atunci când un om face asta este și pentru că prietenii n-au fost prieteni. Cristi rămâne un simbol de zâmbet și în ciuda acțiunii sale, va rămâne pentru mine un simbol de optimism! Dumnezeu să te ierte, și tu pe noi!”, „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, dragul meu verișor”, „Mult prea devreme! Dumnezeu să te ierte, dragul meu Cristi!” „Dumnezeu să-l ierte, iar familiei condoleanțe și putere de a trece peste acest moment greu de acceptat!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!”, sunt doar câteva mesajele de condoleanțe pentru familia polițistului.”

Cine este Cristian?
 

Cristian activa ca polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani începând din anul 1996. Bărbatul a trecut prin tragedia pierderii fiicei sale, Andreea, care a murit la vârsta de doar un an. Încă nu se cunosc circumstanțele exacte ale decesului bărbatului, iar în prezent se desfășoară o anchetă pentru ucidere din culpă. Cristian a fost descoperit pe morâmntul fiicei sale cu o plagă împușcată la nivelul capului, iar anchetatorii au concluzionat că a utilizat arma din dotare.

„În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, potrivit IPJ Botoșani.

Vezi și 
Incompetența din primărie face victime