Senatoarea Soșoacă se confruntă cu o relație tensionată cu soțul ei, în contextul suspendării acestuia din funcția de prim-vicepreședinte al partidului pe care însăși l-a fondat.

Senatoarea Soșoacă se confruntă cu o relație tensionată cu soțul ei, în contextul suspendării acestuia din funcția de prim-vicepreședinte al partidului pe care însăși l-a fondat. Partidul ei este cotat la 5% în preferințele alegătorilor, iar Soșoacă a subliniat că decizia a fost luată pe fondul lipsei de implicare a soțului în problemele organizatorice

Liana Soșoacă a decis suspendarea soțului său din funcția de prim-vicepreședinte al partidului SOS

Cele mai noi articole

18 februarie 2024

„Dă încoace, dă încoace!”, se răstește Șoșoacă la bărbatul eu. „Mă întrerupi exact când nu trebuie, nu poți să vezi?”, a strigat Diana Șoșoacă la Silvestru Șoșoacă.

șoșoacă - ceartă cu soțul

 

Ulterior, Silvestru Șoșoacă a venit înapoi la mașină fără să fi plătit benzina, cerând codul fiscal al firmei.

Senatoarea Soșoacă se confruntă cu o relație tensionată cu soțul ei

șoșoacă - ceartă

 

Partidul ei este cotat la 5% în preferințele alegătorilor, iar Soșoacă a subliniat că decizia a fost luată pe fondul lipsei de implicare a soțului în problemele organizatorice.

Silvestru Șoșoacă a fost prim-vicepreședinte al partidului SOS Romania, la care Diana Șoșoacă este președinte. Senatoarea s-a răstit de mai multe ori la soțul ei în public. În noiembrie, în timp ce senatoarea aștepta în mașină într-o benzinărie, Silvestru nu reușea să țină minte câteva cifre ale codului fiscal al firmei, astfel încât să primească factura.

După câteva minute, Silvestru revine iar la mașină, tot fară să fi făcut plata. „Bai, chiar atât de greu? Eu trebuie să le știu pe toate, și PIN-ul, și cardul, și CIF-ul și așa mai departe”, s-a plâns senatoarea celor care o priveau în live.


șoșoacă - ultimele declarații

 

„20 de minute i-au trebuit lui Silvestru să achite combustibilul”, a comentat amuzată Liliana Ștefan, o utilizatoare de Facebook care a sesizat prima reacțiile nervoase ale lui Șoșoacă la adresa soțului ei.
 

„Macar în mașină nu l-a bătut. Acasă… nu știu”, a adăugat ea.

Diana Șoșoacă este la a treia căsnicie.
 

Daca vrei sa faci bani prin aceasta metoda poti sa iti faci un site cu ajutorul platformei WebWAVE
 

Cea mai simpla metoda de facut bani prin care poti castiga si tu bani rapid este la indemana ta. Incepe sa castigi bani online fara sa te stresezi. 
 

Daca esti in cautarea unei metode de facut bani din jocuri acceseaza site ul Dinstrada.ro sau daca esti in cautarea unei idei de afaceri de succes poti accesa site ul Descoperatera.ro unde sunt explicate pas cu pas cele mai bune si de succes afaceri.