Poate ai auzit de multe ori despre conceptul de last minute, dar nu știi exact ce implică o astfel de vacanță și dacă ți s-ar potrivi. În acest caz, ai ajuns în locul potrivit, deoarece aici vei găsi toate informațiile necesare.
10 iulie 2024

Poate ai auzit de multe ori despre conceptul de last minute, dar nu știi exact ce implică o astfel de vacanță și dacă ți s-ar potrivi. În acest caz, ai ajuns în locul potrivit, deoarece aici vei găsi toate informațiile necesare.

 

O excursie last minute îți permite să te bucuri de o vacanță bine meritată, în condiții de top, la un preț redus. De exemplu, agenția Komsi Travel oferă numeroase astfel de oferte, ajutându-te să planifici vacanțe de vis oriunde îți dorești.

Vii și tu într-o excursie last minute în Egipt? Africa te așteaptă cu toată vitalitatea sa!

Printre aceste oferte se numără și cele last minute pentru Egipt, prin intermediul cărora vei putea descoperi fermecătorul continent african. Ofertele apar cu 6 luni până la 6 săptămâni înainte de data plecării și îți oferă ocazia de a te caza în hoteluri de 4 sau 5 stele la prețuri reduse.

 

De ce ar trebui să optezi pentru un last minute în Egipt? Motivele sunt numeroase, iar mai jos vei descoperi câteva dintre acestea!

 

Snorkeling și scuba diving în Marea Roșie

 

Unul dintre motivele pentru care Egiptul este atât de popular printre turiști nu se datorează doar istoriei sale fascinante, ci și plajelor superbe! În Sharm el Sheikh și Hurghada vei găsi unele dintre cele mai populare locuri pentru snorkeling și scufundări.

 

Explorarea piramidelor și a altor monumente impresionante

 

Un last minute în Egipt îți oferă ocazia să explorezi unele dintre cele mai fascinante construcții din lume, cum ar fi Piramidele din Giza, pe care oricine ar trebui să le vadă măcar o dată în viață.

 

Tot în Egipt, vei putea admira templul Abu Simbel. O astfel de călătorie presupune traversarea desertului, oferindu-i un aspect ritualic. De altfel, nu poți vizita acest templu singur, iar excursia trebuie planificată cu cel puțin o zi înainte.

Vii și tu într-o excursie last minute în Egipt? Africa te așteaptă cu toată vitalitatea sa!

Descoperă piețele locale

 

Dacă ai ales un last minute în Egipt, profită de ocazie și lasă-te fermecat de piețele locale! Aici vei găsi tarabe cu produse diverse și vei putea observa îndeaproape arta negocierii, una dintre trăsăturile de personalitate pentru care egiptenii sunt recunoscuți.

 

De exemplu, dacă ajungi în Hurghada, nu rata piața de legume și fructe din El Dahar, unde vei găsi produse locale savuroase la prețuri accesibile. Cu această ocazie, poți explora și alte buticuri, unde vei descoperi bijuterii, haine și numeroase produse pe care le poți lua acasă ca suveniruri.

Vizitezi orașe impresionante

 

Odată ajuns în Egipt, poți descoperi orașe care te vor impresiona atât prin arhitectură, cât și prin istoria lor bogată. De exemplu, poți opta pentru o excursie în Cairo, capitala țării, cunoscută și sub denumirea de „Mama lumii”. Aici vei putea admira moscheile, bisericile, clădirile istorice, citadela și multe altele!

 

Petreci o noapte în desert

 

Un alt avantaj al unei vacanțe last minute în Egipt este ocazia unică de a petrece o noapte într-un sat de beduini, sub cerul înstelat al desertului. Poți planifica o astfel de excursie cu ajutorul agenției Komsi Travel, garantându-ți o experiență de neuitat pe continentul african!

 

Citeste si: Cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru o familie fericita.