Un individ în stare de ebrietate, aflat la volanul unei mașini, a ignorat semnalul roșu al semaforului în Brăila și a colizionat cu un alt autoturism
31 ianuarie 2024

Un individ în stare de ebrietate, aflat la volanul unei mașini, a ignorat semnalul roșu al semaforului în Brăila și a colizionat cu un alt autoturism, care, la rândul său, a fost proiectat într-o femeie ce traversa strada regulamentar, având culoarea verde la semafor.

Un sofer s-a urcat beat la volan si a facut accident. Autoturismul lovit fost proiectat intr-o femeie ce traversa regulamentar strada

Conform IPJ Brăila, în după-amiaza zilei de marți, un bărbat în vârstă de 53 de ani, conducând un vehicul, a intrat într-o intersecție în timp ce semaforul era în culoarea roșie, producând o coliziune cu un alt vehicul aflat în mișcare conform regulilor.

 

În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o femeie în vârstă de 57 de ani, care traversa strada în mod regulamentar, pe marcajul pietonal și având culoarea verde a semaforului.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au descoperit că bărbatul în vârstă de 53 de ani și-ar fi deplasat vehiculul pe o altă stradă fără aprobarea autorităților. Acesta a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Femeia rănită a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Împotriva bărbatului a fost întocmit un dosar penal, investigațiile continuând sub suspiciunea comiterii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului fără aprobarea polițiștilor.

 

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propuneri legale în cursul zilei de miercuri.