Albania - un colț de rai ascuns în Balcani, unde munții înalți întâlnesc marea albastră și plajele virgine. Explorează orașele istorice, pline de tradiție și cultură, și bucură-te de ospitalitatea autentică a localnicilor.
04 iulie 2024

Albania - un colț de rai ascuns în Balcani, unde munții înalți întâlnesc marea albastră și plajele virgine. Explorează orașele istorice, pline de tradiție și cultură, și bucură-te de ospitalitatea autentică a localnicilor. Descoperă frumusețea naturală a parcurilor naționale, lacurilor cristaline și peisajelor spectaculoase. De la siturile arheologice antice la ritmurile vibrante ale vieții moderne, Albania te așteaptă cu brațele deschise. Gustă din deliciile culinare tradiționale și lasă-te purtat de farmecul unei destinații încă neexplorate. Albania - inima Balcanilor, o aventură de neuitat!

 

De la 462 Euro / 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Sejur in Albania la Hotel Glow Boutique de la 462 Euro 7 nopti 

Oferta include

 

  • 7 nopti cazare
  • mic dejun

 

Sejur in Albania la Hotel Glow Boutique de la 462 Euro 7 nopti

 

Oferta nu include

 

  • transport
  • asigurare medicala / storno

 

Valabilitate oferta

 

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 23 Sep 2024 - 30 Sep 2024.Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Conditii oferta

 

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!Locuri in limita disponibilitatii!Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

 

Aflat în Saranda, lângă plaja Flamingo și plaja Mango, Glow Boutique Hotel & Suites oferă camere și suite moderne. Hotelul are o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri.

 

Camerele elegante și confortabile includ un birou și un TV cu ecran plat. Băile private au cabină de duș și articole de toaletă de lux. De asemenea, unele oferă o zonă de relaxare cu o canapea. Unele unități au balcon și mobilier de exterior. Conexiunea WiFi este gratuită.

 

Oaspeții pot savura zilnic un mic dejun continental, prin room-service, sau se pot relaxa pe terasa barului, care oferă băuturi răcoritoare și vedere la mare și la insule. De asemenea, hotelul asigură un depozit de bagaje și un serviciu de schimb valutar.

 

Punctele de interes populare din zonă includ Castelul Lekursi, situat la 4,3 km, precum și Mănăstirea Sfinții 40 de Mucenici.

 

 

Facilitati

 

  • Aer conditionat
  • Beach front
  • Camera bagaje
  • Inchirieri auto
  • WiFi

Descriere

 

Plajele din Albania pot rivaliza cu cele europene mai cunoscute. Cu cei 362 km de coastă, care se întind atât la Marea Adriatică cât și la Marea Ionică, iubitorii de plajă au de unde alege. Dhërmi, Himara și Ksamili sunt câteva dintre numele locurilor pe care trebuie să le căutați. Orașele Saranda și Vlora au propriile lor plaje, la câțiva pași de centru dar, acestea sunt de multe ori prea aglomerate și câteodată murdare. Recomandăm să mergeți în afara orașelor, spre sud, unde veți găsi plaje mai frumoase, mai curate și usor accesibile cu taxiul sau autobuzul.

 

Sejur in Albania la Hotel Glow Boutique de la 462 Euro 7 nopti

 

Citeste si: Sejur in Egipt la Hotel Hurghada Continental  de la 739 Euro pachet 7 nopti all inclusive