Luminițe strălucitoare, atmosfera magică de sărbatoare, căsuța lui Moș Crăciun, delicatese tentante și vin fiert aromat. Sună îmbietor, nu-i așa? Atunci te invităm să ni te alături pe tărâmul magic din Parcul Drumul Taberei, la cel mai frumos târg de Crăciun din București!
26 noiembrie 2023

Luminițe strălucitoare, atmosfera magică de sărbatoare, căsuța lui Moș Crăciun, delicatese tentante și vin fiert aromat. Sună îmbietor, nu-i așa? Atunci te invităm să ni te alături pe tărâmul magic din Parcul Drumul Taberei, la cel mai frumos târg de Crăciun din București!

 

Programul Târgului de Crăciun din Drumul Taberei 

Cum ajungi la West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei?
 

Dacă ești familiarizat cu zona, probabil știi că găsirea unui loc de parcare poate fi o provocare.


Prin urmare, cea mai bună opțiune este să optezi pentru mijloacele de transport în comun. Acestea sunt recomandările noastre:

  • Metrou: Stația Parc Drumul Taberei;
  • Tramvai: 41;
  • Troleibuz: 69, 93;
  • STB: 138, 221, 222, 232, 368.

West Side Christmas Market 2023 – Program și activități

 


Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei se deschide pe data de 29 noiembrie și se va întinde până în 27 decembrie 2023, cu mențiunea că patinoarul va rămâne deschis, alături de alte căsuțe și atracții, până pe 7 ianuarie 2024.

Accesul la târg este gratuit iar programul de funcționare anunțat este zilnic, în intervalul orar 11:00 – 22:00.
 

Printre principalele atracții ale târgului se numără o roată înaltă de 33 de metri, care va oferi o panoramă splendidă a întregului parc, un carusel cu personaje și un patinoar de 660 mp, special creat pentru a aduce distracție și bucurie atât adulților, cât și copiilor.
 

West Side Christmas Market 2023 este unul dintre cele mai așteptate târguri de Crăciun din București. Aici, participanții se pot bucura timp de o lună întreagă de o gamă variată de activități, spectacole și ateliere, cu mâncăruri tradiționale și deserturi dintre cele mai alese – ciocolată caldă, cu vanilie, mere glazurate, preparate făcute în casă, prăjituri și bomboane, castane coapte și vată de zahăr.
 

Alături de un pahar de vin fiert, în compania celor dragi, temperaturile scăzute parcă nu par chiar atât de neprietenoase. Iar târgul de crăciun West Side Christmas Market cu siguranță va avea cel puțin același succes ca în 2023, pentru că, bineînțeles,  UNTOLD Universe știe ce înseamnă evenimentele de calitate! Și anul acesta, creatorii UNTOLD, cei care și-au luat angajamentul de a organiza și târgurile de Crăciun din Cluj-Napoca, doresc să ofere bucureștenilor, dar nu numai, oportunitatea de a se bucura de un târg de talie internațională.

Cu peste 60 de căsuțe iluminate, decorate festiv, activități pentru copii, adulți, familii și adolescenți, produsele delicioase de sezon și muzica festivă, animatori și personaje – târgul va fi o adevărată oază pentru cumpărături de Crăciun. Amfiteatrul din IOR este locul în care se vor ține spectacolele și concertele de la acest târg.

 

Ca în fiecare an, nelipsită de la Târgul de Crăciun va fi Căsuța Moșului. În Căsuța lui Moș Crăciun, copiii vor putea scrie scrisori Moșului și vor putea interacționa chiar și cu cei mai drăgălași și harnici elfi ai Moșului. Cine știe, poate chiar își vor rosti cu voce tare dorințele, astfel încât cadoul de Crăciun să fie exact pe placul lor.

 

La West Side Christmas Market 2023 va exista și Atelierul Spiridușilor, un colț de poveste care este dedicat în special celor mici și care va fi amplasat chiar la intrarea în Parcul Drumul Taberei. Aici, va avea loc o gamă variată de ateliere și activități pentru copii.

Vezi și Zăpada îi aduce la munte pe turiști | Imagini spectaculoase din stațiunile montane unde ninge ca-n povești