Dacă ai șters din greșeală pozele din telefon, acum poți afla cum le poți recupera. Procesul este unul foarte simplu și este detaliat mai jos.

Dacă ai șters din greșeală pozele din telefon, acum poți afla cum le poți recupera. Procesul este unul foarte simplu și este detaliat mai jos.

Modalitate de recuperare a pozelor șterse

Cele mai noi articole

07 decembrie 2023

Cum sa recuperezi pozele sterse din telefon cu Android

 

Cum sa recuperezi pozele sterse din telefon. Pentru ca in zilele noastre faci o multime de fotografii, dar si primesti multe de la prieteni, se intampla de multe ori sa mai stergem din aceste poze. Tocmai de aceea, ar trebui sa stii cum sa recuperezi pozele sterse din telefoanele care folosesc sistemul de operare Android.

Google Photos este cea mai folosita aplicatie pentru fotografii, asa ca daca ai un telefon cu Android, mai mult ca sigur o ai si tu. Daca nu o ai, o poti gasi pe Google Play Store.

Cum sa recuperezi pozele sterse din telefon cu iOS (iPhone)

 

Pentru ca exista doua mari tipuri de sisteme de operare, adica iOS si Android, o sa explicam pentru fiecare in parte. Asadar, iata cum sa recuperezi pozele sterse dintr-un iPhone.


Primul pas este sa acccesezi aplicatia Photos, in partea de jos o sa vezi pictograma Albums, pe care o selectezi. Acolo o sa vezi folderul „Recently deleted”, care contine ultimele poze pe care le-ai sters. Trebuie sa stii ca aceste poze se sterg dupa 30 de zile.

Cum sa recuperezi pozele sterse din telefon cu iOS (iPhone)
 

Dupa ce ai accesat fisierul, va trebui sa selectezi pozele pe care vrei sa le recuperezi, iar apoi sa selectezi „Recover”. Acum, verifica aplicatia Photos, pentru a iti gasi pozele pe care le-ai sters din greseala.
 

In cazul in care au trecut mai mult de 30 de zile de la stergerea pozelor din telefon, poti folosi functia de backup, dar mai intai asigura-te ca salvezi datele si fotografiile curente in iCloud. Dupa aceea, poti face o resetare la setarile din fabrica si sa alegi acea versiune de backup care contine pozele tale. 

 

In cazul in care nu le gasesti folosind aceasta ultima metoda, nu vei mai putea sa le recuperezi. Poti incerca, totusi, un service autorizat Apple, in speranta ca acestia te vor putea ajuta.

Acceseaza aplicatia Google Photos, iar acolo vei gasi pictograma care arata ca un cos de gunoi, este folderul unde se gasesc pozele pe care le-ai sters. Accesand folderul, vei gasi toate pozele pe care le-ai eliminat din telefonul tau si le vei putea recupera.

 

Mare atentie, pozele sterse vor ramane in acest folder timp de 60 de zile, dupa care vor fi sterse automat si nu le vei mai putea recupera. Conform celor de la Google, capacitatea folderului este de 1.5 GB.
 

In cazul in care nu gasesti pozele, inseamna ca au trecut mai mult de 60 de zile de la stergerea acestora sau le-ai sters si ai golit folderul cu pozele sterse. Vestea proasta este ca nu le mai poti recupera!