Polițiștii din București au intervenit în mod energic duminică pentru a extrage din mașină un șofer care a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de la Brigada Rutieră
31 ianuarie 2024

Polițiștii din București au intervenit în mod energic duminică pentru a extrage din mașină un șofer care a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de la Brigada Rutieră. Acesta a fost urmărit pe mai multe străzi din sectorul 5 al Capitalei. După prinderea sa, autoritățile au descoperit că șoferul avea permisul de conducere suspendat, iar plăcuțele de înmatriculare aparțineau altui autovehicul.

Un sofer a fost urmarit de politie pe strazile din Sectorul 5. A fost nevoit sa fie extras cu forta din masina.

Incidentele au avut loc în sectorul 5 al Capitalei în ziua de duminică, când echipajul de la Brigada Rutieră a emis un semnal de oprire conform regulilor către șoferul în cauză, care a refuzat să oprească și a continuat să se deplaseze spre Piața Rahova, încercând să evite controlul autorităților.

În această situație, polițiștii au demarat o urmărire a autoturismului pe mai multe străzi, reușind să-l blocheze și să extragă șoferul. Această operațiune a implicat utilizarea mijloacelor din dotare și aplicarea forței pentru imobilizarea conducătorului auto.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat. De asemenea, în urma investigațiilor asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, s-a descoperit că acesta nu este înmatriculat, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate nu îi aparțin.

 

Poliția Capitalei a comunicat că șoferul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere. El este acum cercetat pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, mai precis pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.