Descoperă farmecul Barcelonei și aventura din Port Aventura Park într-un sejur de neuitat! Alătură-te nouă pentru un circuit privat de 6 zile și 5 nopți, unde vei explora atracțiile vibrante ale Barcelonei, de la arhitectura spectaculoasă a lui Gaudí la ritmul plin de viață al Las Ramblas. Continuă cu distracție la Port Aventura Park, unde senzațiile tari și distracția pentru toate vârstele te așteaptă la fiecare pas. Într-un cadru privat, fiecare moment devine special, oferindu-ți libertatea de a savura fiecare clipă alături de cei dragi. Barcelona și Port Aventura te așteaptă cu brațele deschise pentru o experiență memorabilă!

 

De la 1290 Euro / pachet 5 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Descoperă farmecul Barcelonei și aventura din Port Aventura Park într-un sejur de neuitat! Alătură-te nouă pentru un circuit privat de 6 zile și 5 nopți, unde vei explora atracțiile vibrante ale Barcelonei, de la arhitectura spectaculoasă a lui Gaudí la ritmul plin de viață al Las Ramblas

Sejur Barcelona & Port Aventura Park - Circuit privat (6 zile / 5 nopți)

Powered by GetYourGuide

Cele mai noi oferte

08 iunie 2024

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte!Locuri în limita disponibilității!Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

 

Orar de zbor:

Plecare București ora 18:05; sosir Barcelona ora 20:25; Wizz AirPlecare Barcelona ora 19:50; sosire București ora 00:05; Wizz Air

 

Notă zboruri:

Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

 

Notă cazare:

Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

 

Cazare 5 nopți în Barcelona cu mic dejun

Sejur Barcelona & Port Aventura Park - Circuit privat (6 zile / 5 nopți)

Sejur Barcelona & Port Aventura Park - Circuit privat (6 zile / 5 nopți)

 

Oferta include

 • Bilet de avion Wizz Air pe ruta București - Barcelona - București
 • Taxe de aeroport
 • 1 Bagaj de mână / persoană
 • Cazare 5 nopți în Barcelona cu mic dejun
 • Transferurile menționate în itinerar
 • Tururile incluse în itinerar: bilet 24 ore cu autobuzul HopOn-HopOff prin Barcelona
 • Bilete de acces în Parcul Port Aventura astfel:
  • Bilet de 1 zi Port Aventura & Ferrari Land
  • Bilet de 1 zi Caribe Aquatic

 

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Locuri preferențiale în avion
 • Bagaj de cală
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale
 •  

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula.

Vă propunem o vacanță de familie în Barcelona, capitala și cel mai mare oraș al comunității autonome Catalonia, un oraș plin de culoare care vă invită să descoperiți celebrele creații arhitecturale ale lui Antoni Gaudí, Sagrada Familia, Casa Milà sau Parcul Güell, dar și alte atracții emblematice precum Muzeul Picasso și Fundația Joan Miró, străzile istorice din Cartierului Gotic sau atmosfera vibrantă a celebrei La Rambla. Vă puteți bucura de soarele Mediteranei și apele limpezi pe plaje celebre precum Barceloneta, puteți savura preparate specifice gastronomiei locale și veți avea parte de aventură și distracție într-unul din cele mai faimoase parcuri tematice din Europa, Port Aventura.

 

Sejur Barcelona & Port Aventura Park - Circuit privat (6 zile / 5 nopți)

 

Itinerariu

 

Ziua 1: București - BarcelonaCheck-in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Barcelona. La sosire pe aeroport, veți fi transferat pentru cazare la hotel.Cazare: Atenea Calabria Aparthotel 3* Barcelona, sau similar.

 

Ziua 2: BarcelonaVeți face un tur de o zi cu autobuzul HopOn-HopOff prin Barcelona și veți putea vizita cele mai importante obiective turistice. Cu o istorie bogată, arhitectură uluitoare și o cultură vibrantă, Barcelona oferă o multitudine de atracții potrivite pentru toate vârstele. Orașul combină perfect tradiția cu modernitatea, oferind o experiență unică fiecărui vizitator. Indiferent dacă ești interesat de artă, istorie, gastronomie sau doar vrei să te bucuri de atmosfera vibrantă a orașului, Barcelona are ceva special pentru tine.Mese: mic dejunCazare: Atenea Calabria Aparthotel 3* Barcelona, sau similar.

 

Ziua 3: Barcelona - Port Aventura - BarcelonaVă veți îndrepta către stația de autobuz Estació del Nord (aflată în apropierea Arcului de Triumf) de unde veți lua shuttle bus către Port Aventura. Astăzi veți petrece ziua în cele 2 parcuri de distracții, Port Aventura și Ferrari Land, fiecare împărțit în diverse zone tematice cu atracții și activități potrivite pentru toate vârstele. PortAventura World este unul dintre cele mai mari și populare parcuri tematice din Europa, fiind renumit pentru roller coasterele sale palpitante și spectacole live, oferind o experiență completă de distracție și aventură pentru întreaga familie.Mese: mic dejunCazare: Atenea Calabria Aparthotel 3* Barcelonas, sau similar.

 

Ziua 4: Barcelona - Port Aventura - BarcelonaPentru astăzi, aveți inclus biletul de acces la Caribe Aquatic Park, un parc acvatic din incinta Port Aventura cu tobogane de apă spectaculoase, piscine cu valuri și zone de relaxare tropicale, perfect pentru zilele călduroase de vară. Transferul este asigurat cu shuttle bus din stația de autobuz Estació del Nord (aflată în apropierea Arcului de Triumf).Mese: mic dejunCazare: Atenea Calabria Aparthotel 3* Barcelona, sau similar

 

Ziua 5: BarcelonaZi liberă în Barcelona. Cu o istorie bogată, arhitectură uluitoare și o cultură vibrantă, Barcelona oferă o multitudine de atracții potrivite pentru toate vârstele. Puteți petrece o zi relaxantă pe Barceloneta, faimoasa plajă cu ape cristaline, nisip fin, numeroase restaurante și baruri de pe malul Mării Mediterane. Sau vă puteți bucura de o zi interactivă vizitând Casa Battlo sau Grădina Zoologică din Barcelona.Mese: mic dejunCazare: Atenea Calabria Aparthotel 3* Barcelona, sau similar.

 

Ziua 6: Barcelona - BucureștiZi liberă în Barcelona.Seara, veți fi transferat la aeroport pentru a vă îmbarca în zborul către casă.

 

Sejur Barcelona & Port Aventura Park - Circuit privat (6 zile / 5 nopți)

Distribuie sau da like la pagina de facebook . Oferte last minute si nu numai