Când te gândeşti la alimente congelate, probabil că nu te vei gândi la lămâi îngheţate. Cu toate acestea, o mama a spus că a îngheţat lămâi în mod regulat şi că sună cu siguranţă interesant.

 

Lămâile conţin limonoide, iar acestea sunt compuşi naturali ai fructelor citrice. Limonoizii sunt capabili să inhibe creşterea atât a ER +, cât şi a ER-celulelor cancerului de san.

Când te gândeşti la alimente congelate, probabil că nu te vei gândi la lămâi îngheţate. Cu toate acestea, o mama a spus că a îngheţat lămâi în mod regulat şi că sună cu siguranţă interesant.



Lămâile conţin limonoide, iar acestea sunt compuşi naturali ai fructelor citrice. Limonoizii sunt capabili să inhibe creşterea atât a ER +, cât şi a ER-celulelor cancerului de san.

Lămâile înghețate spun “La Revedere!” de la Diabet, Tumori Și Obezitate 

Powered by GetYourGuide

Cele mai noi articole

05 septembrie 2023

Cum poate o lămâie îngheţată să fie atât de benefică pentru sănătate? Lămâile pot trata cancerul: Terapia cu lămâie a fost dovedită că este de zece mii de ori mai bună şi mai puternică decât chimioterapia pentru tratarea cancerului. Şi ceea ce este mult mai bine, este faptul că nu provoacă toate efectele secundare ale chimioterapiei care epuizează organismul.

 

Medicamentul utilizat în mod obişnuit în chimioterapie este Adriamicina, iar efectele lămâii sunt mult mai puternice în inhibarea creşterii celulelor canceroase.

 

Studiile au arătat că lămâia este capabilă să distrugă celulele maligne ale 12 tipuri de cancer, inclusiv de pancreas, plămân, prostată, colon şi cancerul de sân.

Această descoperire dovedeşte cu siguranţă cât de sigure sunt citricele. Acestea sunt benefice pentru sănătate şi pentru prevenirea cancerului de sân. Mai mult, acestea dovedesc importanța consumării de fructe pentru reducerea riscului de cancer mamar.

 

Nu trebuie să utilizaţi doar interiorul unei lămâi, ci întregul fruct împreună cu pielea. Cu siguranţă are beneficii uimitoare şi un miros atât de plăcut, mai ales. Este foarte important (ATENŢIE!) să folosiţi doar lămâi organice. Spălaţi-le bine şi puneţi-le în congelator. Când sunt complet îngheţate, le puteţi scoate din congelator. Apoi, începeţi să radeți lămâia, împreună cu pielea.

 

Lămâia rasă poate fi folosită în salate, supe, la sosuri de paste, la cerealele de dimineaţă sau chiar şi la îngheţată. Puteţi să le utilizaţi în aproape orice şi mâncarea dvs. va fi mult mai gustoasă.

Ce este un fapt chiar mai bun este faptul că, deşi lămâia distruge celulele canceroase, nu afectează celulele sănătoase că chimioterapia. Şi, vă veţi bucură de gustul şi mirosul sau, în timp ce chimioterapia are efecte secundare oribile asupra întregului corp.

 

În plus, coajă de lămâie este bogată în vitamine. Acesta conţine de fapt mai multe vitamine decât sucul. Partea tristă este că nu foarte mulţi oameni sunt conştienţi de acest lucru, aşa că risipesc coajă de lămâie. Aceste vitamine ajută la curăţarea organismului prin scăderea toxinelor şi a deşeurilor.

 

Alte beneficii ale lămâii congelate: Lămâia are proprietăţi antimicrobale care lupta împotriva bacteriilor, viermilor şi paraziţilor care atacă organismul. Ele pot trata chisturile şi tumorile.

 

Acesta va reduce riscul de boli de inima şi accident vascular cerebral prin reglarea tensiunii arteriale ridicate. Mai mult, reduce stresul şi toate tulburările nervoase, deoarece acţionează că un antidepresiv.

 

Prin urmare, nu trebuie să pierdeţi o altă zi fără consumul de lămâi. Acesta va menţine cu siguranţă organismul dumneavoastră într-o sănătate perfectă şi va lupta împotriva tuturor bacteriilor, infecţiilor şi a bolilor care atacă sistemul imunitar.

 

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!