Explorează fermecătoarea Grecie într-un sejur de vis care îmbină magia Atenei cu frumusețea croazierelor pe Marea Egee! Petrece 8 zile și 7 nopți descoperind comorile antice ale Atenei, unde istoria prinde viață la fiecare colț. Admiră măreția Parthenonului, plimbă-te pe străzile pitorești din Plaka și savurează delicioasa bucătărie grecească. Continuă aventura cu o croazieră spectaculoasă pe apele cristaline ale Mării Egee, unde vei vizita insule idilice, plaje paradisiace și vei crea amintiri de neuitat. În acest sejur complet, frumusețea și cultura Greciei te vor învălui la fiecare pas!

 

De la 890 Euro / pachet 7 nopti / persoana / mic dejun + pensiune completa

Explorează fermecătoarea Grecie într-un sejur de vis care îmbină magia Atenei cu frumusețea croazierelor pe Marea Egee! Petrece 8 zile și 7 nopți descoperind comorile antice ale Atenei

Fermecătoarea Grecie: sejur Atena și croazieră pe Marea Egee (8 zile / 7 nopți)

Powered by GetYourGuide

Cele mai noi oferte

08 iunie 2024

Conditii oferta

 

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte! Tariful afișat este calculat pentru perioada 02 - 09.11.2024! Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula!

 

Date de plecare: 26.10.2024, 02.11.2024, 09.11.2024, 22.03.2025, 29.03.2025, 05.04.2025, 12.04.2025, 19.04.2025, 26.04.2025, 03.05.2025, 17.05.2025, 31.05.2025, 07.06.2025, 14.06.2025, 21.06.2025, 28.06.2025, 05.07.2025, 12.07.2025, 19.07.2025, 26.07.2025.

 

Locuri în limita disponibilității! Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

 

Cazare

 • Cazare 3 nopți în Atena cu mic dejun inclus
 • Cazare 4 nopți la bordul vasului de croazieră cu pensiune completă

 

Vă invităm într-o călătorie în Grecia în care veți cunoaște ambele fețe ale țării care a dat naștere la fascinante legende și care a îmbogățit istoria Antică a lumii: partea continentală și cea insulară. Veți vizita Atena și veți putea explora Acropole, Parthenon și vibrantul cartier Plaka, după care vă veți îmbarca într-o croazieră în Marea Egee, și veți vizita insule pitorești precum Mykonos, Rhodos, Patmos și Santorini.

 

Fermecătoarea Grecie: sejur Atena și croazieră pe Marea Egee (8 zile / 7 nopți)

Oferta include

 • Bilet de avion Tarom pe ruta București - Atena - București
 • 1 Bagaj de cală și 1 Bagaj de mână / persoană
 • Taxe de aeroport
 • Transferuri private aeroport - hotel - aeroport
 • Tur de oraș hop on - hop off Atena
 • Cazare 3 nopți în Atena cu mic dejun inclus
 • Cazare 4 nopți la bordul vasului de croazieră cu pensiune completă
 • Taxele și serviciile portuare pentru croazieră
 • Taxa de servicii la bord
 • Discount de 75 EURO/cabină pentru excursii la țărm
 • Entertainment la bord
 • Asistență turisticăâ

 

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Asigurare medicală / storno
 • Bacșiș ghid și șofer – NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
 • Locuri preferențiale în avion
 • Transfer hotel - port - hotel
 • Taxe de intrare la obiectivele turistice
 • Servicii medicale, internet, pachet de băuturi la bordul vasului de croazieră
 • Servicii la bordul vasului de croazieră exceptând cele menționate ca incluse
 • Excursii opționale
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale

 

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/sejur, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada octombrie 2024 - iulie 2025.

Fermecătoarea Grecie: sejur Atena și croazieră pe Marea Egee (8 zile / 7 nopți)

 

Itinerariu

 

Ziua 1: București - Atena

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Atena.Cazare: hotel Athens Atrium Hotel & Suites 4*, Superior Room sau similar.

 

Ziua 2: Atena

Descoperiți Atena cu un tur hop-on - hop-off care oferă o modalitate flexibilă și cuprinzătoare de a explora reperele istorice și culturale ale orașului. Veți vizita Syntagma Square unde veți putea vedea schimbarea gărzilor Parlamentului și vă veți putea plimba prin Grădinile Naționale, cartierul istoric Plaka cu străzile sale fermecătoare și tradiționalele taverne, veți urca pe Acropole de unde vă veți bucura de priveliști impresionante, veți vizita Pantheonul și Muzeul Acropole, Templul lui Zeus, anticul Stadion Olimpic, Galeriile Naționale, Muzeul de Arheologie, piețele Omonia, Karaiskaki, Monastiraki și Kotzia. (taxe de intrare neincluse). În tururile hop on - hop off nu sunteți presați de timp, puteți aloca suficient timp fiecărei vizite, iar numeroasele autocare vă asigură mijlocul de deplasare între atracții beneficiend și de ghid audio.Mese: mic dejunCazare: hotel Athens Atrium Hotel & Suites 4*, Superior Room sau similar.

 

Ziua 3: Atena - croazieră Celestyal Journey - Insula Mikonos

După micul dejun vă veți deplasa pe cont prorpiu spre portul Lavrion unde vă veți îmbarca pe nava de croazieră Celestyal Journey. Croaziera de 4 nopți vă oferă oportunitatea perfectă de a explora insulele grecești cu bogata lor istorie antică, gastronomie autentică, cultură și peisaje uimitoare. Vasul va pleca din apele Atenei spre arhipelagul Cicladelor, frumoasele insule cu peisajele pitorești ale caselor albe cu acoperișuri albastre. Veți acosta în Mikonos, insulă cunoscută pentru vibranta sa viață de noapte și care adăpostește vestitele mori de vânt din sec. al XVI-lea, devenite adevărate embleme ale insulei.Mese: pensiune completăCazare: Celestyal Journey

 

Ziua 4: Kusadasi (Turcia) - Insula Patmos (Grecia)

Vasul va sosi în Turcia și veți putea vizita Kusadasi. Veți putea face un tur al Templului Antic din Ephes, un reper de neratat al croazierei, după care vă veți putea plimba pe faleză și vizita Marele Bazar (excursie opțională, neinclusă). Excursia din Kusadasi spre Templul din Ephes trece prin câteva situri istorice remarcabile precum fortăreața bizantină de la Selcgb, Biserica Sf. Ioan și ruinele Templului zeiței Artemis. Ephes, important centru comercial și al creștinătății din Antichitate, a rămas unul din cele mai bine conservate situri din Marea Mediterană. După ora prânzului vasul va naviga spre idilica Insulă Patmos încărcată de spiritualitate datorită faptului că aici Sf. Ioan a primit revelația divină a Cărții Apocalipsei. Veți putea vizita capitala insulei Chora înconjurată de dealuri împădurite, veți admira zidurile medievale sau puteți achiziționa o excursie opțională de pe vas.*Notă: excursiile recomandate sunt neincluse, se achiziționează de pe vas!Mese: pensiune completăCazare: Celestyal Journey

 

Ziua 5: Insula Rhodos

Peisajele uimitoare ale celei mai mari insule a arhipelagului Dodecanez, Rhodos, încorporează dramatismul antic și siturile istorice medievale cu farmecul localităților de coastă pitorești. Veți putea vizita maiestuoasa fortificație medievală Acropolis din Lindos și veți explora străduțele înguste și întortocheate ale orășelului unde veți descoperi un mix arhitectural otoman și italian. Situl Acropolis din Lindos este fără dubiu unul dintre cele mai impresionante situri arheologice datorită peisajului natural înconjurător. Veți putea vizita și Palatul Cavalerilor Sf. Ioan situat în cel mai înalt punct al capitalei insulei. Castelul din secolul al XIV-lea a fost edificat pe ruinele bizantine ale unei fortărețe din secolul al VII-lea și impresionează prin stilul gotic arhitectural și zidurile masive. Palatul adăpostește peste 150 de camere mobilate și decorate cu mobilier medieval.*Notă: excursiile recomandate sunt neincluse, se achiziționează de pe vas!Mese: pensiune completăCazare: Celestyal Journey

 

Ziua 6: Insula Santorini

Veți petrece această zi în Santorini. Romanticul peisaj al coastelor emblematice pentru Insulele Ciclade cu case albe și biserici cu cupole albastre îngrămădite pe stânci fac din această insulă una dintre locațiile cele mai fotografiate.Mese: pensiune completăCazare: Celestyal Journey

 

Ziua 7: croazieră Celestyal Journey - Atena

Veți debarca în Atena și veți avea restul zilei la dispoziție pentru a o petrece după bunul plac.Mese: mic dejunCazare: hotel Athens Atrium Hotel & Suites 4*, Superior Room sau similar.

 

Ziua 8: Atena - București

Veți fi conduși la aeroport pentru a vă îmbarca în zborul către casă.Mese: mic dejun

 

Sejur Barcelona & Port Aventura Park - Circuit privat (6 zile / 5 nopți)

Distribuie sau da like la pagina de facebook . Oferte last minute si nu numai