Powered by GetYourGuide
Descoperă magia Maltei alături de cei dragi, într-un circuit privat de neuitat! Bucură-te de 8 zile și 7 nopți de aventuri captivante, explorând cele mai frumoase peisaje și atracții ale acestei insule fascinante. Închiriază o mașină și pornește la drum cu familia ta, având libertatea de a descoperi locuri ascunse și de a crea amintiri de neprețuit. De la plaje paradisiace la situri istorice, Malta te așteaptă cu brațele deschise pentru o experiență autentică și plină de surprize. Alături de cei dragi, fiecare zi va fi o nouă poveste!

Descoperă magia Maltei alături de cei dragi, într-un circuit privat de neuitat! Bucură-te de 8 zile și 7 nopți de aventuri captivante, explorând cele mai frumoase peisaje și atracții ale acestei insule fascinante. Închiriază o mașină și pornește la drum cu familia ta, având libertatea de a descoperi locuri ascunse și de a crea amintiri de neprețuit. De la plaje paradisiace la situri istorice, Malta te așteaptă cu brațele deschise pentru o experiență autentică și plină de surprize. Alături de cei dragi, fiecare zi va fi o nouă poveste!

 

De la 1050 Euro / pachet 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun

Circuit privat cu familia, cu mașină închiriată, în Malta (8 zile / 7 nopți)

08 iunie 2024

Oferta include

 • Bilet de avion Wizz Air pe ruta București - Malta - București
 • Taxe de aeroport
 • 1 Bagaj de mână / persoană
 • Cazare 7 nopți în Malta cu mic dejun
 • Mașină închiriată pentru 7 zile

 

Oferta nu include

 • Taxe de oraș (se achită local)
 • Depozit mașină închiriată
 • Asigurare medicală / storno
 • Locuri preferențiale în avion
 • Bagaj de cală
 • Early check-in, late check-out
 • Mese nespecificate în program
 • Cheltuieli personale

 

Valabilitate oferta

 

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula

Conditii oferta

 

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!Locuri in limita disponibilitatii!Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

 

Orar de zbor:

Plecare București ora 19:05; sosire Malta ora 20:30; Wizz AirPlecare Malta ora 21:10; sosire București ora 00:30; Wizz Air

 

Notă zboruri:

Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

 

Notă cazare:

Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

 

Cazare 7 nopți în Malta cu mic dejun

Cazare 7 nopți în Malta cu mic dejun

 

Mergi la pagina de rezervare a ofertei

Vă propunem acest circuit cu mașină închiriată în Malta, o destinație excelentă pentru vacanțele de familie, ce îmbină istoria bogată, peisajele spectaculoase și ospitalitatea călduroasă. Situat în mijlocul Mării Mediterane, statul Malta este format din trei insule: Malta, Gozo și Comino. Malta are plaje frumoase, golfuri ascunse și ape cristaline, parcuri tematice cu activități interactive, piscine și spectacole live pentru copii, dar și o impresionantă arhitectură barocă pe care o veți descoperi în capitala Valletta, cu străzi înguste și pitorești, gastronomie locală autentică și vinuri excelente.

 

Mergi la pagina de rezervare a ofertei

 

Itinerariu

 

Ziua 1: București - Malta

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Malta. La sosire pe aeroport, vă veți îndrepta către biroul de închirieri pentru preluarea mașinii și vă veți transfera pe cont propriu pentru cazare la hotel.Cazare: Solana Hotel 4* Malta, sau similar.

 

Ziua 2: Malta

Astăzi vă propunem să vizitați orașul Valetta, capitala Maltei, un loc plin de istorie și cultură (aproximativ 40 min față de hotel). Puteți vizita Orașul fortificat construit de Cavalerii de Malta în 1566, Catedrala Sf. Ioan, unde copiii vor fi fascinați de frumoasele mozaicuri, capodoperele lui Caravaggio din Oratoriu. Vă puteți bucura de o priveliște uimitoare a Marelui Port din Grădinile Barracca Superioare, un loc minunat pentru o plimbare relaxantă, înainte de a lua liftul către debarcader. Puteți face o plimbare cu o barcă tipică de port (dghajsa) până la Vittoriosa, unul dintre cele Trei Orașe, unde Cavalerii de Malta s-au stabilit pentru prima dată în 1530. Vă recomandăm să vizitați impresionantul Fort Sant Angelo, de unde Marele Maestru La Valette a condus apărarea insulei în timpul Marelui Asediu din 1565. În apropiere se află și Esplora, centru științific ce oferă numeroase expoziții interactive, ateliere și experimente practice unde copiii pot învăța prin joc și explorare.Mese: mic dejunCazare: Solana Hotel 4* Malta, sau similar.

 

Ziua 3: MaltaVă recomandăm să vă îndreptați către debarcaderul din Sliema (aproximativ 40 min față de hotel) pentru o excursie de o zi cu vaporul în insulele Gozo & Comino. Veți naviga de-a lungul coastei de nord a Maltei, bucurându-vă de priveliștile Insulei Sf. Paul și Mellieha. La sosire pe insula Gozo, veți vizita Citadella din Victoria, un oraș fortificat istoric ce se află pe lista UNESCO și plaja Ramla Bay. Veți ajunge apoi pe insula Comino, cu celebra sa Laguna Albastră, perfectă pentru înot și snorkeling.Mese: mic dejunCazare: Solana Hotel 4* Malta sau similar.

 

Ziua 4: Malta

Astăzi puteți vizita Mdina, fosta capitală a Maltei, un oraș medieval perfect conservat (aproximativ 30 min față de hotel). Puteți face o plimbare pe străzile înguste și liniștite, explorând clădirile istorice și bisericile. În apropiere se află Parcul Ta' Qali cu spații mari pentru picnicuri și locuri de joacă și Grădinile San Anton din Attard, unde copiii pot alerga în voie printre plante exotice și păsări.Mese: mic dejunCazare: Solana Hotel 4* Malta, sau similar

 

Ziua 5: Malta

Ziua de astăzi o puteți petrece la Popeye Village, un parc tematic construit pe locul unde s-a filmat filmul "Popeye" în 1980, cu case de lemn colorate, activități interactive și spectacole live (aproximativ 10 minute de hotel). Veți fi întâmpinați de Popeye și de faimoșii săi prieteni, care vă vor distra pe parcursul zilei. Vizitatorii pot beneficia de o experiență unică de filmare cu echipa de animație, unde puteți deveni o vedetă de film pentru o zi.Mese: mic dejunCazare: Solana Hotel 4* Malta, sau similar.

 

Ziua 6: Malta

Vă propunem să petreceți ziua într-un alt parc tematic.Splash and Fun este un parc acvatic cu numeroase tobogane de apă, piscine și activități acvatice, dar și cu carusele, castele gonflabile, trambuline, bungee jumping și multe altele. Playmobil Fun Park include o zona de joacă în aer liber cu tematică Pirați, precum și zone de joacă interioare cu diferite tematici: Salvare, Acvariu, Pirați, Poliție, Cavaleri și Povești. Deasemenea, copiii pot participa la diferite ateliere de creație, pictură pe față, activități distractive și educative.Mese: mic dejunCazare: Solana Hotel 4* Malta sau similar.

 

Ziua 7: MaltaMalta are multe plaje frumoase, perfecte pentru o zi relaxantă la soare. Melliena, Paradise și Golden Bay sunt ideale pentru familii cu copii, având nisip fin și ape cristaline puțin adânci. Puteți opta pentru o excursie de jumătate de zi în zona Qawra (aproximativ 20 minute de hotel) unde veți găsi Acvariul Național, dar și o frumoasă zonă de promenadă cu magazine și restaurante. Acvariul găzduiește o varietate de specii marine, de la pești tropicali la rechini și meduze.Mese: mic dejunCazare: Solana Hotel 4* Malta sau similar

 

Ziua 8: Malta - București

Zi liberă în Malta.Seara, veți preda mașina la biroul de închirieri din aeroport și vă veți îmbarca în zborul către casă.

 

 

Mergi la pagina de rezervare a ofertei

 

Oferte last minute