Friteuza cu aer cald reprezintă un aparat modern care poate face o mare diferență în orice bucătărie prin modul său inovator de preparare a alimentelor
13 februarie 2024

Friteuza cu aer cald reprezintă un aparat modern care poate face o mare diferență în orice bucătărie prin modul său inovator de preparare a alimentelor. Utilizând tehnologia de aer cald, acesta permite pregătirea alimentelor delicioase și sănătoase într-un mod rapid și eficient. Airfryer-ul poate fi folosit pentru a găti o varietate largă de alimente, de la cartofi prăjiți la carne și legume, oferind rezultate gustoase fără a fi nevoie de adăugarea excesivă de grăsimi sau uleiuri. Astfel, un air fryer reprezintă cea mai bună alegere pentru a savura mâncăruri sănătoase și delicioase. Însă, care este cel mai bun air fryer disponibil pe piață?

Cea mai bună friteuza cu aer cald -AirFryer

Cea mai bună friteuza cu aer cald

 

1.Friteuza fara ulei Philips Airfryer Smart XXL (7.3L)

Friteuza cu tehnologie inteligentă și multiple programe automate reprezintă alegerea perfectă pentru bucătăria ta.

Cu ajutorul tehnologiei Rapid Air, aerul fierbinte este distribuit constant, rapid și uniform în întregul compartiment de gătit al aparatului. Astfel, acum poți pregăti o masă delicioasă pentru întreaga familie, de până la 6 porții generoase sau chiar un întreg pui. Cu noul vas de copt și cele 9 forme de briose incluse, vei putea prepara toate rețetele tale preferate, de la preparate cuptor, tocanițe și preparate gratinate, până la carne cu sos și alte delicii culinare. Iar totul se întâmplă de două ori mai rapid decât într-un minicuptor obișnuit. Cu o capacitate impresionantă de 7.3L, această friteuză îți oferă un spațiu generos pentru a experimenta și a te bucura de preparatele tale preferate într-un mod rapid și convenabil.

Vezi pretul pe eMag

Cea mai bună friteuza cu aer cald

 

2.Friteuza fara ulei Philips Airfryer XXL HD9650/90 (7.3L)

Această friteuză oferă posibilitatea de a prăji cu puțin ulei sau chiar fără ulei, asigurând un proces de prăjire mai sănătos, cu până la 90% mai puțină grăsime, datorită tehnologiei Twin TurboStars, care elimină excesul de grăsime din alimente. Cu ajutorul acestui airfryer, poți găti o varietate infinită de preparate, de la cele clasice făcute în cuptor, până la garnituri simple sau în sosuri, tocanițe și, desigur, cartofi prăjiți. Datorită capacițății generoase de 7.3L, vei putea pregăti o singură dată o masă pentru întreaga familie, inclusiv un pui întreg sau 1,4 kg de cartofi prăjiți crocanți. Astfel, cu această friteuză, nu doar că vei economisi timp și grăsime, ci vei putea pregăti cu ușurință preparate delicioase și hrănitoare pentru toți cei dragi.

Vezi pretul pe eMag

Cea mai bună friteuza cu aer cald

3.Friteuza cu aer cald Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY505D15 (4.2L)

Această friteuză impresionează prin puterea sa de 1400W și capacitatea de 4,2 litri, oferind posibilitatea de a găti preparatele preferate la cuptor, folosind aer cald, și chiar de a pregăti mâncăruri pe grătar datorită accesoriului inclus. Cu temperatura ajustabilă, cele 8 programe de gătit, funcția de grill, de dezhidratare și tehnologia Extra Crisp, acest aparat oferă toate opțiunile necesare pentru a satisface creativitatea culinară. Tehnologia Extra Crisp garantează rezultate crocante și delicioase, cu o cantitate minimă de ulei, de până la 99% mai puțină grăsime adăugată în comparație cu o friteuză tradițională. Astfel, poți savura preparate gustoase și sănătoase, fără să faci compromisuri în privința gustului și texturii dorite.

Vezi pretul pe eMAG

Cea mai bună friteuza cu aer cald -AirFryer

 

4.Friteuza cu aer cald, fara ulei, Cosori Air Fryer (5.5L)

Această friteuză este dotată cu o putere impresionantă de 1700W și vine echipată cu nu mai puțin de 11 funcții de gătit, oferindu-ți versatilitate și libertate în bucătărie. Cu un grilaj și 5 bete special concepute pentru frigărui, poți prepara cu ușurință delicioasele tale frigărui. Nu doar atât, poți pregăti și tocanițe, ratatouille, preparate gratinate, carne cu sos și multe alte feluri de mâncare. Cu ajutorul aerului cald, majoritatea alimentelor pot fi gătite fără exces de ulei sau chiar fără ulei deloc, reducând aportul de grăsimi cu până la 90%. Capacitatea generoasă de 2,2 kg sau 5,5 L face această friteuză potrivită pentru 2-5 persoane. Astfel, poți pregăti mese delicioase și sănătoase pentru întreaga familie sau pentru o petrecere cu prietenii. Cu această friteuză performantă, vei descoperi noi niveluri de creativitate și satisfacție culinară.

Vezi pretul pe eMAG

Cele Mai Bune Friteuze Cu Aer Cald (AirFryer)

5.Friteuza fara ulei Xiaomi Mi Smart Air Fryer BHR4849EU (3.5L)

Această friteuză cu o putere de 1500W se evidențiază prin display-ul său intuitiv și cele 8 programe de gătit incluse, care acoperă o diversitate de preparate. Cu acest aparat, poți dezgheța, usca, fermenta, prăji, coace și chiar grătar, oferindu-ți libertate totală în bucătărie. Temperaturile reglabile, cuprinse între 40 și 200 de grade Celsius, împreună cu cele două setări de viteză, fac posibilă prepararea cu succes a cărnii, a peștelui și a deserturilor. Cu un recipient de 3,5 litri, prevăzut cu o suprafață antiaderentă și o bază antiderapantă, poți găti în condiții de maximă siguranță și eficiență. Indiferent de nivelul tău de experiență în bucătărie, această friteuză îți oferă o gamă variată de opțiuni pentru a-ți satisface pasiunea culinară.

Vezi pretul pe eMAG

Cele Mai Bune Friteuze Cu Aer Cald (AirFryer)