CÂNEPA, plantă a pamântului interzisă să mai crească, datorita efectelor sale benefice pentru corpul uman. CÂNEPA conține mai mult de 450 substanțe vindecătoare.
 
CÂNEPA, plantă a pamântului interzisă să mai crească, datorita efectelor sale benefice pentru corpul uman. CÂNEPA conține mai mult de 450 substanțe vindecătoare.

CÂNEPA, plantă a pamântului interzisă să mai crească, datorita efectelor sale benefice pentru corpul uman

Cele mai noi articole

05 septembrie 2023
Unele dintre acestea includ:
 
- Terpene: componente majore din uleiurile esențiale, terpenele sunt cele care fac ca fructele și legumele să aibă arome unice și multe au fost relaționate cu proprietăți puternice anti-inflamatorii și de stimulare a imunității. Unele terpene vindecătoare care se găsesc în cânepă includ limonenul, linaloolul și pinenul. Unele terpene au chiar capacitatea de a determina apoptoza sau moartea celulelor canceroase.
 
- 8 amino-acizi esențiali: incluzând globuline, albumină și alte substanțe unice de aminoacizi care s-au demonstrat în studiile de laborator că ajută la repararea ADN-ului deteriorat. Majoritatea celulelor care formează mușchii și țesuturile noastre sunt formate din aminoacizi, care sunt blocurile de proteine.
 
- Un profil proteic general similar cu cel al sângelui uman.
 
- Un raport ideal dintre acizii grași Omega 6 (linoleic) și Omega 3 (alfa-linoleic) pentru consolidarea creierului și a corpului. Acizii grași Omega 3 și 6 ajută la stimularea sistemului imunitar și la reducerea inflamației și mențin sănătatea pielii, a părului și a unghiilor.
 
- Fitoestrogeni, folosiți pentru echilibrarea hormonilor și eliminarea xenoestrogenilor, care sunt toxine străine care se maschează ca hormoni și despre care se știe că duc la apariția cancerului.
 
- Niveluri ridicate de minerale esențiale esențiale, cum ar fi magneziu și zinc. Deficitul de magneziu în special este o problemă majoră de sănătate la nivel mondial, deoarece magneziul este esențial pentru producerea glutationului care este un super-antioxidant și este necesar pentru sinteza ADN-ului și ARN-ului. Deficitul de magneziu poate duce la probleme tiroidiene, boli cardiovasculare și multe alte afecțiuni care pot pune viața în pericol.
 
- Alte substanțe antioxidante care sunt unice numai pentru această plantă, care ajută la echilibrarea întregului organism și ale căror puteri de vindecare abia încep să fie valorificate.
 
 
 
Imaginați-vă o plantă care a ajutat mii (poate chiar milioane)de persoane cu literalmente - sute de afecțiuni de sănătate - totul, de la fibromialgie la cancer.
 
De fapt, sistemele antice de vindecare, cum ar fi AYURVEDA și Medicina tradițională chineză, au făcut referire la cânepă în textele lor încă din 2600 î.Hr. Această plantă sacră este total naturală, nu are efecte secundare periculoase atunci când este folosită în mod corespunzător și este plină de sute de fitonutrienți vindecători, inclusiv antioxidanți.
 
CÂNEPĂ a fost considerată o plantă sacră și vindecătoare de milenii, dar este încă adesea etichetată drept „controversată” în S.U.A. și în multe alte părți ale lumii. Această plantă controversată poartă numeroase nume, dar este cunoscută cel mai des ca și cannabis, datorită denumirii sale științifice care este "Cannabis sativa indica". Rezultatele medicale există, iar studiile continuă să arate că această plantă vindecătoare este chiar mai remarcabilă decât s-a crezut. Există un motiv pentru care profesioniștii din domeniul vindecării timp de atâția ani au considerat această anumită plantă un jucător important în domeniul vindecării. Știați că până în prezent oamenii de știință au găsit peste 450 de substanțe vindecătoare (numite fitonutrienți) doar în cânepă?
 
 
 
Există multe afecțiuni de sănătate care pot fi tratate cu ajutorul acestei plante. Iată doar câteva dintre acestea care au fost susținute de cercetări și studii științifice:
 
- Cancerul, inclusiv cel de sân, prostată, cerebral și multe altele;
- Stresul cronic;
- Sindromul premenstrual;
- Durerile (de toate tipurile);
- Inflamația acută;
- Boala Alzheimer;
- Degenerarea maculară și glaucom;
- Epilepsia (inclusiv epilepsia din copilărie);
- Boala Crohn;
- Fibromialgia;
- Tulburările de stres post-traumatic (PTSD);
- Artrita;
- Scleroza multiplă;
- Tulburările sistemului nervos;
- Hepatita de tip C;
- Sindromul Tourette;
- Migrenele;
- Combaterea dependenței, inclusiv de medicamentele opiacee.